Strona główna1 » >> TWARZ2 » Serum, oleje3 » Olej z pestek malin nierafinowany 100% - Natur Planet
Olej z pestek malin nierafinowany 100% - Natur Planet
Nowość

Olej z pestek malin nierafinowany 100% - Natur Planet

Natur Planet

Dostępność: Zapytaj o dostępność

Czas wysyłki: 24 godziny

Koszt wysyłki: od 0,00 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Paczka w RUCHU - dostawa w 2-4dni. - 8,00 zł
InPost Paczkomaty24 - dostawa 2-4dni. - 10,00 zł
Kurier - dostawa 1-2 dni. - 15,00 zł
Odbiór osobisty w punkcie odbioru. - 0,00 zł
Wysyłka za granicę. - 79,00 zł
E-MAIL - tylko KARTY PODARUNKOWE - 0,00 zł

Numer katalogowy: NP59

Stan magazynowy:

Kod EAN: 5903111743932

Cena: 19,90 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

Kupując ten produkt otrzymasz od nas 20 punktów które będziesz mógł wykorzystać na zakupy w naszym sklepie. Dotyczy to tylko Klientów zarejestrowanych w naszym sklepie.

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
Olej z pestek malin to skarbnica nienasyconych kwasów Omega-3 oraz Omega-6, to składniki, które chronią skórę przed utratą wody i sprawiają, że skóra jest odpowiednio nawilżona i uelastyczniona.


W olejku jest również:
  • kwas elagowy - naturalny przeciwutleniacz,
  • witamina A - doceniana jako wspomaganie leczenia zmian skóry cery trądzikowej,
  • witamina C - silny przeciwutleniacz, który usuwa wolne rodniki, ograniczając tym proces starzenia się skóry. Ponadto korzystnie wpływa na naczynia krwionośne, wzmacniając i uszczelniając ich ściany, jednocześnie zapobiegając tworzeniu się tzw. pajączków,
  • witamina E - nazywana witaminą młodości, która wykazuje działanie antyoksydacyjne i spowalnia procesy starzenia się skóry.


Olej z pestek malin wykazuje działanie przeciwzapalne, antyseptyczne, reguluje wydzielanie sebum. Posiada niski wskaźnik komedogenności, co docenić powinni wszyscy posiadacze cery tłustej z problemem trądzikowym. Ze względu a lekką konsystencję i brak zapychania, może być stosowany jako baza pod makijaż.
Ponadto z cennych właściwości oleju z pestek malin powinno korzystać się przy trudnogojących się ranach, odmrożeniach czy oparzeniach.


SKŁAD/INCI: Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil


POCHODZENIE: Anglia


POJEMOŚĆ:  30ml (opakowanie szklane z zakraplaczem)

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Napisz recenzję do tego produktu, a otrzymasz od nas 50 punktów które będziesz mógł wykorzystać na zakupy w naszym sklepie. Dotyczy to tylko Klientów zalogowanych i zarejestrowanych w naszym sklepie.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.